LISTA: Bästa anfallarna i VM 2022 – här de bästa forwards i Fotbolls-VM 2022!

Lista: Bästa anfallarna i VM 2018

Bästa anfallarna i VM 2022 – här är de bästa anfallarna i världen!

Vet du vilka som är de bästa anfallarna i VM 2022? När det gäller de bästa spelarna i VM oavsett position så är här något som är väldigt svårt att svara på. Visst, det går att slänga sig med lite statistik och annat. Men ofta så bedömde de bästa VM-anfallarna på vad folk tycker. Så vad tycker vi egentligen?

Det är dags för en lista för att ta fram de bästa anfallarna i fotbolls VM 2022. Vi kommer nu att ta oss igenom 10 av de anfallarna som vi tycker är bäst på förhand. Det här betyder inte att vi utser något som är den bästa direkt. Istället så får vi se vilka av de här 10 spelarna ni tycker är bäst. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

Bästa anfallarna i VM 2022

Världens bästa anfallare – här är de bästa anfallare i fotbolls-VM 2022!

VM:s bästa anfallare blir därför inte helt enkelt att avgöra, men låt oss göra vårt bästa. För de bästa anfallarna i VM 2022 är ju de som sedan kommer att synas och höras mest. Många av oss älskar ju att se duktiga defensiva spelare och även målvakter. Men det är de bästa anfallarna som blir ihågkomna.

Det är ju en av anledningarna till att Maradona, Messi, Pelé och Ronaldo är några av de spelarna som det pratas om när en ska ta fram världens bästa spelare. Orättvist? Ja, troligtvis en hel del. Men så är det, och det är alltså det som vi får utgå ifrån nu.

Det som ska göras från vår redaktions sida är att vi tittar närmare på de anfallarna som kommer att vara med i VM 2022. Det finns ju förstås gått om bra anfallare som dock inte lyckats kvala sig in med sitt landslag till den här Fifa-turneringen. Så de kommer vi inte att skriva om, som till exempel Chiles Alexis Sanchez. Se och spela på fotboll live =>

Bästa anfallarna i VM 2022

Lista: VM:s bästa anfallare 2022

Några av de bästa anfallarna i världen kommer att delta i Fotbolls-VM 2022. Det har förstås skrivits en hel del om Fotbolls-VM här på Silly Season Sverige. Bland annat så har vi gått igenom om hur spelschemat i VM 2022 ser ut och hur man kan streama VM 2022 gratis. Det har även tittas lite närmare på ämnet som prispengar för fotbolls-VM 2022. Mycket mer har det också skrivits om, som att en här kan se alla resultat från Fotbolls VM 2022.

Nu ska det alltså skrivas om om de 10 bästa anfallarna i VM 2022. Vem av dessa tror du blir bästa målgörare VM 2022? Helt klart så är några av dessa anfallare favoriterna att vinna skytteligan i VM 2022. Du kan se vem som hittills gjort flest mål i fotbolls VM 2022 fram till dagens datum.

Några av dessa spelare har även möjlighet att ta sig till historien som bästa målskytt och spelare gjort flest mål genom tiderna.

Favoriter att bli VMs skyttekungar enligt oddset

Här är spelbolagens favoriter på spelare som de kommer att göra flest mål i fotbolls-VM 2022:

Odds bästa målgörare VM 2022 Vinnare Topp 4
Kylian Mbappé (Frankrike) 9,00 2,40
Lionel Messi (Argentina) 12,00 2,75
Neymar (Brasilien) 12,00 2,75
Harry Kane (England) 17,00 4,00
Lautaro Martinez (Argentina) 19,00 4,50
Cristiano Ronaldo (Portugal) 21,00 4,75
Bukayo Saka (England) 24,00 4,75
Richarlison (Brasilien) 26,00 5,25
Oliver Giroud (Frankrike) 26,00 5,50
Enner Valencia (Ecuador) 26,00 5,50
Memphis Depay (Nederländerna) 28,00 6,50
Cody Gakpo (Nederländerna) 34,00 7,50
Raheem Sterling (England) 34,00 7,50

Vilka av anfallarna tycker du är bäst? Håller du med oss? Eller har vi gjort något misstag? Dela mer än gärna med dig av dina åsikter.

Tänk dock på att vi inte har rangordnat anfallarna i någon speciell ordning i den här listan.

Mbappé, Messi, Ronaldo, Kun Aguero, Harry Kane, Suarez, Cavani, Falcao, Costa, Neymar, Timo Werner.

Bästa forwards i VM 2022

Harry Kane

LISTA Bästa anfallarna i VM 2022

Den engelska landslagstruppen till VM 2022 har mycket att bevisa. Som alltid för engelsmännen så brukar problemet inte ligga i att de har en dålig trupp. Den är oftast bland de bästa som en kan hitta. Men problemet är istället att England har det väldigt svårt att höra sig i de stora matcherna, som i VM.

Diego Costa

LISTA: Bästa anfallarna i VM 2022

Han föddes i Brasilien men nu kommer han gör sitt andra världsmästerskap – Spanien. För tittar vi på den spanska VM-truppen 2022 så hittar vi alltså Atletico Madrid-anfallaren här. Han kommer ju att bli oerhört viktig för det spanska landslaget.

Lionel Messi

Lista: Bästa anfallarna i VM 2022

Argentinas VM-trupp 2022 är fylld av stjärnor. Det finns så oerhört många spelare som håller på den absolut högsta nivån, utan att överdriva. Med bland annat superstjärnan Leo Messi så kommer ju landet ha goda chanser att gå långt i turneringen. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

LISTA: Bästa anfallarna i VM 2022 - här de bästa forwards i Fotbolls-VM 2022!

Luis Suarez

Lista: Bästa anfallarna i VM 2022

För där, vid hans sida, så går det ju även att hitta Luis Suárez. Uruguayanen var ju tillsammans med Leo Messi en av de stora anledningarna till varför Barca lekte hem La Liga den gångna säsongen. Han kommer förstås även att bli viktig i fotbolls-VMens VM-slutspel. Tillsammans med Cavani kan ju Uruguay faktiskt ha världens bästa anfallspar. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

LISTA: Bästa forwards i VM 2022 - här de bästa anfallarna i Fotbolls-VM 2022!

Robert Lewandowski

Lista: Bästa anfallarna i VM 2022

Han vann ju Europas skytteliga i kvalet med otroliga 16 mål för sitt Polen. Med den informationen så råder det ju inga tvivel om att Robert Lewandowski är Polen VM trupp 2022 viktigaste spelare. Får fortsätta med sitt starka målskytte så kan Polen gå långt i fotbolls-VM.

Neymar

LISTA: Bästa anfallarna i VM 2022

Är de här världens bästa spelare just nu? Neymar kanske har en bit kvar innan han nåt toppen, men att han är en av de bästa anfallarna i VM 2022 är dock svårt att säga något annat om. Han gick till PSG för 2,2 miljarder kronor i fotbolls-VM, men åkte på en skada i slutet av säsongen. Kan Neymar hålla sig skadefri så är det inte alls omöjligt att han kan skjuta Brasiliens VM trupp till guld i Qatar. Se och spela på fotboll live =>

Kylian Mbappé

LISTA: Bästa anfallare i VM 2022

Mbappe har alltid varit utmärkt för Frankrike, men under de senaste två säsongerna har han tagit sig till en helt annan nivå och bör vara en av nyckelspelarna för laget när de försvarar sin världsmästartitel. Klicka här om du vill se hela Frankrikes VM-trupp.

Bästa anfallare i VM 2018 som inte är med i VM 2022

Här är några av de bästa anfallarna under Fotbolls-VM 2018, men som inte spelar i Fotbolls-VM 2022. Antingen har landslaget inte gått vidare till VM eller så har anfallaren inte blivit uttagen.

Cristiano Ronaldo

Lista: Bästa anfallarna i VM 2022

En annan megastjärna i VM är Cristiano Ronaldo. Real Madrid-anfallaren var den stora anledningen till att Madrid-laget vann Champions League för tredje säsongen i rad. Därför är ju storstjärnan självklar i Portugals trupp VM 2022. Något som vi kan förstå.

Radamel Falcao

LISTA: Bästa anfallarna i VM 2022

Han må inte ha haft exakt den utveckling som vi förväntade oss av honom. Men Radamel Falcao förblir dock en av de bättre anfallarna i världen. För med en naturlig blick för att skapa målchanser så kommer Falcao att bli livsfarlig för sin colombianska VM-trupp i fotbolls-VM. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

Edinson Cavani

Lista: Bästa anfallarna i VM 2022

För att vara ett så litet land så innehåller ju Uruguays VM-trupp 2022 nästan äckligt många stjärnor. Det lilla landet med lite över 3,5 miljoner invånare har bland annat Edinson Cavani i truppen. PSG:s superstjärna är dock inte det enda stora namnet i den här truppen.

Timo Werner

Lista: Bästa anfallarna i VM 2022

När VM:s bästa målskytt genom tiderna, Miroslav Klose, kliver åt sidan så får en annan kliva in. Det blir Emil Forsbergs lagkamrat i RB Leipzig, Timo Werner, som kliver in i anfallet för det tyska laget, som dessutom är regerande världsmästare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply