LISTA: Bästa anfallarna i VM 2022

LISTA: Bästa anfallarna i VM 2022

Bästa anfallarna i VM 2022

Vet du vilka som är de bästa anfallarna i VM 2022? När det gäller de bästa spelarna i VM oavsett position så är här något som är väldigt svårt att svara på. Visst, det går att slänga sig med lite statistik och annat. Men ofta så bedömde de bästa VM-anfallarna på vad folk tycker.

Så vad tycker vi egentligen? Det är dags för en lista för att ta fram de bästa anfallarna i fotbolls VM 2022. Vi kommer nu att ta oss igenom 10 av de anfallarna som vi tycker är bäst på förhand. Det här betyder inte att vi utser något som är den bästa direkt. Istället så får vi se vilka av de här 10 spelarna ni tycker är bäst.

Bästa anfallarna i VM 2022

Bästa anfallare i fotbolls-VM

VM:s bästa anfallare blir därför inte helt enkelt att avgöra, men låt oss göra vårt bästa. För de bästa anfallarna i VM 2022 är ju de som sedan kommer att synas och höras mest. Många av oss älskar ju att se duktiga defensiva spelare och även målvakter. Men det är de bästa anfallarna som blir ihågkomna.

Det är ju en av anledningarna till att Maradona, Messi, Pele och Ronaldo är några av de spelarna som det pratas om när en ska ta fram världens bästa spelare. Orättvist? Ja, troligtvis en hel del. Men så är det, och det är alltså det som vi får utgå ifrån nu.

Det som ska göras från vår redaktions sida är att vi tittar närmare på de anfallarna som kommer att vara med i VM 2022. Det finns ju förstås gått om bra anfallare som dock inte lyckats kvala sig in med sitt landslag till den här Fifa-turneringen. Så de kommer vi inte att skriva om, som till exempel Chiles Alexis Sanchez.

Lista: VM:s bästa anfallare 2022

Det har förstås skrivits en hel del om VM här på Silly Season Sverige. Bland annat så har vi gått igenom om hur Sveriges spelschema i VM 2022 ser ut. Det har även tittas lite närmare på ämnet som prispengar för fotbolls-VM 2022. Mycket mer har det också skrivits om, som att en här kan se alla resultat från Fotbolls VM 2022.

Nu ska det alltså skrivas om om de 10 bästa anfallarna i VM 2022. Vilka tycker du är bäst? Håller du med oss? Eller har vi gjort något misstag? Dela mer än gärna med dig av dina åsikter. Tänk dock på att vi inte har rangordnat anfallarna i någon speciell ordning i den här listan.

Messi, Ronaldo, Kun Aguero, Harry Kane, Suarez, Cavani, Falcao, Costa, Neymar, Timo Werner.

10. Harry Kane LISTA Bästa anfallarna i VM 2022

Den engelska landslagstruppen till VM 2022 har mycket att bevisa. Som alltid för engelsmännen så brukar problemet inte ligga i att de har en dålig trupp. Den är oftast bland de bästa som en kan hitta. Men problemet är istället att England har det väldigt svårt att höra sig i de stora matcherna, som i VM.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply