LISTA: Bästa backarna VM 2022 – här är de bästa försvararna i världen!

Världens bästa backar i VM

Bästa backarna VM 2022 – här är världens bästa försvarare i fotboll!

Vilka är VM:s bästa backar? Nu ska vår lista handla om de bästa backarna i fotbolls-VM 2022. Det vill säga att Silly Season Sverige ska ta sig en titt på de bästa försvararna som ska spela VM 2022. Det finns ju förstås en hel del att välja mellan, då det finns 32 lag och nästan varje lag spelar med fyra eller fem försvarare i sin startelva. För er som följt våra listor sedan tidigare så vet ni ju säkert redan om att vi gjort fler intressanta listor av den här typen. Inte minst om offensiva spelare, då vi letat upp de bästa anfallarna i VM 2022. Men det går också att läsa om VMs bästa mittfältare 2022.

Men idag ska alltså fokuset ligga på de bästa backarna. Vi har sagt det förut och kommer att säga det igen, men det finns ju väldigt många försvarare att välja mellan. Det handlar ju också om några av världens bästa försvarare. Det är en av de sakerna som gör att Fifas världsmästerskap till de mest intressanta i världen. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

Bästa försvarare i VM 2022

10 bästa försvararna i VM 2022

Det går ju alltså att hitta så många duktiga försvarsspelare i världen. Allt från de stora landslagen och klubbarna, men då kanske framför allt bland VM 2022 bästa landslag. Det är ju självklart att de bästa spelarna oftast – men absolut inte alltid – finns i de större lagen.

Men vi vet ju att VM ofta bjuder på många och sköna överraskning, något som ni kommer att få läsa om här i vår lista. Det ska alltså göras en bevakning där vi synar de bästa försvararna i VM i Qatar 2018. Kan du gissa dig till vem som är den bäste? Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

Bästa försvarare i VM 2022

Lista med de bästa försvararna VM 2022

Det finns förstås delade meningar om vem som är VM:s bästa försvarare. Just därför kommer vi inte att rangordna de olika spelarna, utan istället slänga fram 10 av de bästa backarna VM 2022 helt slumpartat. Sedan är det upp till er läsare att avgöra vem som är bäst. Vem är din favorit?

För dig som vill läsa mer om Fotbolls-VM 2022 så hjälper vi på redaktionen mer än gärna till med det. Inte minst genom att ge er några förslag på VM-artiklar som ni kan läsa. Om VM-låten 2022 intresserar er så går det att läsa om den. Dessutom går det att hitta alla VM-resultaten 2022 här. Men nu ska det alltså fokuserar på de bästa backarna VM 2022. Låt oss höra – vilken försvarare gilla du mest? Se och spela på fotboll live =>

Jerome Boateng Tyskland

Jerome Boateng

Jérôme Boateng är en tysk fotbollsspelare som spelar som försvarare för det välkända Bundesligalaget Bayern München. Dessförinnan spelade han för Hertha BSC II och Hamburger SV. Här kan du kika på hela Tyskland VM trupp för 2022. Se och spela på fotboll live =>

Thiago Silva Brasilien

Thiago Silva Brasilien 

Thiago Silva, en topprankad försvarare 2021 som spelar som mittback i Premier League-klubben Chelsea, spelar också i det brasilianska landslaget. Här kan du kika på hela Brasilien VM trupp för 2022.

Sergio Ramos Spanien

Sergio Ramos Real Madrid

Sergio Ramos har åstadkommit mycket under sin karriär hittills. Han vann Luis Aragones Award 2016 och har förtjänat sin plats i IFFHS herrarnas världslag tre gånger. Dessutom har han två gånger vunnit UEFA Defender of the Season-priset. Här kan du kika på hela Spanien VM trupp för 2022. Se och spela på fotboll live =>

Bästa försvarare i VM 2022

Raphael Varane Frankrike 

Raphael Varane

Den franska fotbollsstjärnan Raphaël Varane spelar inte bara för världsberömda Real Madrid, han är också en central försvarare i det ansedda franska landslaget. Här kan du kika på hela Frankrike VM trupp för 2022.

Virgil van Dijk England

Virgil van Dijk

Det råder ingen tvekan om att Virgil van Dijk är en av de bästa försvararna inom fotbollen idag. Han spelar för Premier League-laget Liverpool och är även kapten för det nederländska landslaget. Virgil van Dijk vann nyligen andraplatsen i FIFA Ballon d’Or 2019 och bästa manliga spelare. Här kan du kika på hela Englands VM trupp för 2022. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

Diego Godin, Uruguay

VM bästa försvarare 2018

I Atletico Madrid spelar Diego Godin till vardags. Bland annat så spelar han ju där med sin landsman Jose Maria Gimenez, där båda är med i Uruguays VM trupp 2022. Här kommer de två mittbackarna förstås att spela en väldigt, väldigt viktig roll för ”La Celest”.

Bästa försvarare i VM 2022

Jan Vertonghen Belgien

Bästa backarna i Fotbolls VM 2018

I Tottenham hittar du en av flera spelare i Belgiens VM trupp 2022 som i vanliga fall håller till i Premier League-lag. Om Belgien ska gå långt i detta VM-slutspel så måste verkligen försvararen Vertonghen bjuda världen på sina bästa försvarsinsatser.

Nicolas Otamendi, Argentina

Bästa försvararna i Fotbolls VM 2018

Manchester City vann Premier League på överlägsen manér med över 100 mål gjorda samt 100 poäng tagna på 38 ligaomgångar. De släppte dessutom in väldigt få mål bakåt, något som inte minst berodde på den skickligare försvararen Nicolas Otamendi.

Den argentinska försvararen blev förstås ett självklart namn att åka med till Qatar i Argentinas VM trupp 2022. Vi vet ju att argentinarna haft det tufft med det defensiva spelet förut. Därför kommer Otamendi bli extra viktig. Här kan du kika på hela Argentina VM trupp för 2022.

Bästa försvarare i VM 2022

Marcelo Vieira, Brasilien

Bästa backar i VM 2018

Vi ska förstås inte glömma av ytterbackarna. Det finns ju fler spelare under mittbackar i en backlinje, och det är något som ofta är ytterförsvarare. En av de allra bästa i världen är ju utan tvekan Marcelo. Han har presterat på en jämn och hög nivå för sitt Real Madrid de senaste säsongerna, och förtjänar förstås att vara med på listan om bästa backarna VM 2022. Här kan du kika på hela Brasilien VM trupp för 2022. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

Danny Rose, England

De bästa backarna i VM 2018

Samma sak gäller ju även för Danny Rose. Tottenhams nye stjärna, som dessutom ryktas gå till flera andra klubbar. Han fick en given plats i England VM trupp 2022, och han kommer att spela en viktig roll i både England offensiv och defensiv. Här kan du kika på hela Englands VM trupp för 2022. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

Bästa försvarare i VM 2022

Bästa försvararna i VM 2018 som inte är med i VM 2022

Här är några av de bästa försvararna under Fotbolls-VM 2018, men som inte spelar i Fotbolls-VM 2022. Antingen har landslaget inte gått vidare till VM eller så har anfallaren inte blivit uttagen.

Gerard Pique, Spanien

 VMs bästa backar

Det råder delade åsikter om Gerard Pique, ifall han är en av de bästa försvararna eller inte. Men med tanke på hans status i så väl Barcelona om det spanska VM-laget så är han ju åtminstone värd att vara i toppen. Om han är den bästa låter vi dock vara osagt. Här kan du kika på hela den spanska VM-truppen för 2022.

Jerome Boateng, Tyskland

Bästa försvararna i VM 2018

Ska Tysklands VM-trupp 2022 göra som det tyska laget från 2014 lyckades göra? Det vill säga, vinna hela VM? Ja, då kommer försvarsspelet att ännu en gång att behöva stå i centrum. Som nästan alltid så brukar ju tyskarna vara kända för ett stabilt försvarsspel, och då inte minst från Jereome Boatengs sida.

Samuel Umtiti, Frankrike

Världens bästa backar i VM

I sin första säsong i Barcelona så stod Samuel Umtiti för en riktigt bra säsong och bildade tillsammans med Pique ett starkt mittförsvar. Nu kommer försvararen att bli väldigt när den Franska VM truppen 2022 ska spela en viktig roll. Hur klarar han av den uppgiften?

Sergio Ramos, Spanien

2018 VM bästabackar backar

En till jättemittback i en storklubb i La Liga kommer här. För Sergio Ramos har ju varit en riktig försvarsgeneral för sitt Real Madrid. Nu kommer han och Barca-stjärna Pique att behöva samarbeta ännu en gång tillsammans, för att kunna bli världsmästare. Här kan du kika på hela den spanska VM-truppen för 2022. Chans att vinna 1 miljon varje dag =>

Mats Hummels, Tyskland

Bästa backarna i VM 2018

På tal om bra tyska backar så kommer här Boatengs mittbackskollega – både i det tyska landslaget samt Bayern München. För även Mats Hummels kommer att vara en viktig kugge för det här tyska laget. Inte minst genom att bilda ett grymt mittbackspar – ett av de bättre i hela VM. Här kan du kika på hela Tyskland VM trupp för 2022.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply