West Ham jagar Theo Walcott på nytt

West Ham jagar Theo Walcott på nytt

Planerar att lägga bud på 26 miljoner pund

Enligt Daily Mirror forsätter West Ham att jaga Arsenals Theo Walcott.

Theo Walcotts vara eller inte vara i Arsenal är ännu osäkert. I höstas hävdades det att Barcelona jagar Theo Walcott. Nu kommer nya uppgifter som väcker frågan om engelsmannen kommer stanna i sin nuvarande Londonklubb.

Enligt Daily Mirror forsätter stadskollegan West Ham sin jakt på Walcott. I mars ryktades det om att West Ham förbereder bud på Walcott. Nu sägs det att man snart är beredda att lägga just det budet på spelaren. Källor inom klubben påstår att West Ham är villiga att spendera 26 miljoner pund för att locka yttern till en annan del av den engelska huvudstaden.

Samtidigt sägs det att Walcott är öppen för att flytta till West Ham med tanke på att han har fått begränsat med speltid under den senaste tiden på Emirates Stadium. Dessutom sägs det att West Hams tränare Slaven Bilic är fast besluten att locka engelsmannen till den nuvarande ligasexan.

Walcott är inte den enda spelaren som West Ham vill värva från Arsenal. För några veckor sedan uppgavs det att West Ham är på jakt efter Jack Wilshere.

Transfersagan om Walcott är inte den enda det pratas om hos Arsenal för tillfället. Det har även spekulerats om att Arsenal visar intresse för Mario Götze och att Arsenal och Tottenham slåss om Michy Batshuayi. Det ryktas även om att ett antal spelare kommer att få lämna klubben. I slutet av mars sades det att Kieran Gibbs kan lämna Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply