West Ham förbereder bud på Theo Walcott

Theo Walcott kan lämna Arsenal för West Ham

West Ham imponerar stort i Premier League och man parkerar för tillfället på en fin femteplats. Klubben nöjer sig inte med det utan man siktar framåt och en värvning av Theo Walcott kan vara nästa steg.

Efter den nuvarande säsongen kommer West Ham att flytta till Englands OS-arena som befinner sig några kilometer från deras nuvarande hem, Boleyn Ground eller Upton Park som det även kallas. Flytten innebär att West Ham kommer få plats med 50000 fler fans till sina hemmamatcher och klubbkassan kommer må bra av det.

Man har redan gjort tre väldigt bra affärer 2016. Sam Byram värvades från Leeds, Emmanuel Emenike plockades in och man förlängde även den magnifike Dimitri Payets kontrakt. West Ham är verkligen på uppgång och redan nu planeras flera tunga värvningar. Bland annat kan Theo Walcott köpas in för dyra pengar.

Kostar över 300 miljoner

Enligt Brentwood Gazzette, en lokaltidning i östra London, skriver att Theo Walcott är aktuell för West Ham och att klubben förbereder ett bud på cirka 310 miljoner kronor för Arsenalspelaren.

Det har tidigare ryktats en del om Alex Oxlade-Chamberlain, men Arsene Wenger svarade med att säga att Chamberlain har en stor framtid i Arsenal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply