Mario Götze nära övergång till Liverpool

Mario Götze nära övergång till Liverpool

Kan komma att återförenas med gamle tränaren

Mario Götze har länge ryktats bort från Bayern München där han inte har varit så framstående under den gångna säsongen och en flytt till Liverpool och sin gamle tränare Jürgen Klopp ser ut att komma allt närmare att infrias.

Mario Götze har inte haft en så bra säsong under Pep Guardiola i Bayern München och har länge kämpat för kontinuerlig speltid. Rykten har länge florerat  var den tyske anfallaren kan komma att ta vägen härnäst och Liverpool har varit en av de troligaste destinationerna, där Götze kan komma att återförenas med sin gamle Dortmund tränare Jürgen Klopp. Enligt rapporter från den spanske journalisten Kike Marin via Metro så har nu samtalen parterna emellan intensifierats och är på god väg. Marin skriver på sin Twitter att förhandlingarna med Götze för att få honom till Liverpool redan är på gång och på frågan om förhandlingarna var långt gångna svarade journalisten ”ja!”. Rapporter från Metro hävdar att övergångssumman kan komma att hamna på ungefär 20 miljoner pund.

Bayern München anfallaren, vars karriär sattes igång tack vare den nuvarande Liverpool tränaren Klopp, då de båda var i Borussia Dortmund, har haft en tung säsong bakom sig. Rapporter hintar om att Götze inte är en del av Bayern Münchens långtidsplaner, något som bekräftas av rapporterna som kommer in om en möjlig transfer till Pool. Den 23-årige anfallaren har länge varit ansedd som en av Europas bästa unga talanger och skulle verkligen kunna dra nytta av mer speltid på Anfield. Götze var den som gjorde Tysklands vinnarmål i VM finalen 2014 mot Argentina och han har även 4 stycken Bundesligatitlar bakom sig.

Även Arsenal och Juventus är väldigt intresserade av 23-åringen men det sägs att han redan skall ha bestämt sig för Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365