West Ham på jakt efter Arsenals Jack Wilshere

West Ham på jakt efter Arsenals Jack Wilshere

Enligt rapporter är de intresserade av mittfältaren

West Ham är intresserade av att försöka värva Arsenals skadedrabbade mittfältare Jack Wilshere till sommaren för att försöka förstärka sitt mittfält och ser spelaren som en bra lösning.

West Ham skall enligt rapporter vara angelägna om att värva grannklubben Arsenals mittfältare Jack Wilshere skriver Metro. De ska vara intresserade av att lägga ett bud på 24-åringen i sommarens transferfönster. Wilshere har gjort 12 mål på 154 matcher för Arsene Wengers lag sedan han gjorde sin debut 2008. Den engelske stjärnan, som supportade Hammers när han var yngre, har inte haft möjligheten att spela för Arsenal under den gångna säsongen på grund av en skada som han ådrog sig under försäsongen.

West Hams tränare Slaven Bilic är mån om att förstärka sitt mittfält och skulle kunna göra ett försök att värva Wilshere i slutet av säsongen. Wilshere skall vara värd ungefär 20 miljoner pund. Wilshere har, utöver en kort låneperiod till Bolton Wanderers, spelat i Arsenal hela sin karriär. Han kom fram genom Arsenals ungdomsakademi och var imponerande från en tidig ålder, men en hel del skador har hindrat honom från att kunna spela så mycket som önskats. Wilshere har även spelat för England ända sedan U16 landslaget, dock inte så många matcher, innan han 2010 gjorde sin debut för Englands A-landslag vid en ålder av 18 år och 222 dagar, vilket gjorde honom till den 10 :onde yngsta debutanten i Englands historia.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply