bet365

Arsenal vill värva Giacomo Satalino

Arsenal vill värva Giacomo Satalino

Jagar Fiorentinas unga målvakt

Enligt Daily Mirror jagar Arsenal den 16-årige målvaken Giacomo Satalino.

Arsenal är medvetna om att Petr Cechs karriär i klubben inte kommer att vara särskilt långvarig. På grund av detta har man börjat kolla upp möjligheten att värva in en ny målvakt, som kan ersätta Cech då han lämnar klubben. Bland annat har det ryktats om att Arsenal vill värva Keylor Navas. Nu har ett nytt rykte om en målvakt uppstått, men den här gången handlar det om en yngre förmåga.

Daily Mirror uppger att den engelska ligatrean vill värva FiorentinaGiacomo Satalino, som endast är 16 år gammal. Satalino har ett högt anseende i Italien och Arsenal tror att han i framtiden skulle kunna ersätta Cech, även om klubben är beredda på att det kommer dröja några år innan han är fullt redo för att vara Londonklubbens förstamålvakt.

Satalino har även kopplats ihop med klubbar som Manchester City och Manchester United, men Arsenal sägs leda jakten på målvakten och är villiga att lägga ett bud på spelaren i sommar.

Cechs kontrakt med Arsenal går ut sommaren 2019. Efter det är det möjligt att målvakten inte väljer att stanna i klubben. Då kan Satalino bli hans ersättare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply