Harry Kane: ”Vi är inte stressade”

Harry Kane: "Vi är inte stressade"

Anser att Tottenham behåller lugnet i titelstriden

Harry Kane anser att hans Tottenham håller huvudet kallt i jakten på Premier League-titeln, uppger Daily Mail.

Efter en stark säsong har Tottenham blandat sig in i den absoluta toppstriden i Premier League. Men efter en förlust mot West Ham och oavgjort mot Arsenal har man halkat fem poäng efter ligaledande Leicester. Trots den senaste tidens resultat stressar klubbens spelare inte upp sig.

Tottenhams forward Harry Kane anser att laget kommer behålla lugnet i titelstriden, uppger Daily Mail.

– Ingen har gripits av panik. Vi har haft ett antal tuffa matcher, men det gäller alla lag i Premier League, säger Kane enligt Daily Mail.

Dock så poängterar stjärnan att ingen i laget är nöjd med de två senaste matcherna i ligan.

– Resultatet mot West Ham var en stor besvikelse, det vet vi alla. Men om vi tittar tillbaka på den matchen var det inte den sämsta prestationen vi har gjort. Mot Arsenal spelade vi väldigt bra, men vi lyckades inte stänga matchen.

Kane är en av de stora anledningarna till att det har gått så bra för Tottenham den här säsongen. Han har gjort 20 mål totalt, inklusive ett drömmål i den senaste ligamatchen mot Arsenal.

Tottenhams jakt på Premier League-pokalen fortsätter på söndag. Då reser man till Birmingham för att möta ligajumbon Aston Villa. Vinner man där sätter man press på Leicester, som tar emot Newcastle en dag senare.

Mer nyheter om TottenhamTottenham och Sevilla i jakt på Marc Bartra

Tottenham jagar Napolis Lorenzo Insigne

Tottenham jagar Gent-anfallaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply