Tottenham jagar Napolis Lorenzo Insigne

Tottenham jagar Napolis Lorenzo Insigne

 Lorenzo Insigne till Premier League?

Enligt uppgifter i italienska medier sägs Tottenham Hotspur vara intresserade av att värva Napolis mittfältare Lorenzo Insigne till nästa säsong.

Tottenham går som tåget i Premier League och på söndagen tog man en ny vinst när man slog Swansea City hemma på White Hart Lane. Detta var den engelska huvudstadsklubbens sjätte raka vinst i ligaspelet och totalt har man endast förlorat tre matcher sen ligan drog igång den 8 augusti. Trots att man har drygt två månader kvar av ligaspelet har Spurs klubbledning redan börjar tänka på vilka spelare som man ska satsa på att värva.

Tidigare har det ryktats om att Tottenham ska vara intresserade av att värva bland annat Laurent Depoitre från Gent, och nu kommer rapporter om att man även vill försöka värva Napolis 24-årige mittfältare Lorenzo Insigne. Spelaren har ett kontrakt med Serie A-klubben till och med juni 2019 och har gjort totalt 115 matcher i den ljusbåda tröjan sen han kom till klubben för sju år sen. Under sin tid i klubben har det blivit 15 mål för mittfältaren som tidigare varit utlånad till både Foggia och Pescara.

Spelare har tidigare sagt att han vill stanna i Napoli och bli ”klubbens Totti”.

 

 

Läs mer nyheter på Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply