bet365

Trio jagar Barcelonas mittfältare Sergio Busquets

Trio jagar Barcelonas mittfältare Sergio Busquets

Sergio Busquets följs av lag från England och Frankrike

Enligt uppgifter till både engelska och franska medier ska Sergio Busquets ha erbjudande från både Premier League och Ligue 1 inför nästa säsong.

Sergio Busquets har aldrig representerat något annat lag än FC Barcelona på professionell nivå. Mittfältaren gjorde A-lagsdebut i den spanska storklubben 2008 och har mer eller mindre sen dess varit lagets viktigaste spelare på mittfältet då 27-åringen är otroligt duktig taktiskt. Nu vill dock flertalet klubbar köpa loss spelaren från Camp Nou. Enligt uppgifter till den spanska tidningen Diario MARCA ska ChelseaManchester City och Paris Saint-Germain ha som intention i sommar att få tag på spelarens underskrift.

Spelaren har kontrakt till och med sommaren 2019 men sägs under en längre tid ha velat ha en kontraktsförlängning, något som han inte fått. Anledningen är att klubben har andra prioriteringar och sägs vilja förlänga med Neymar  innan man ger sig in i förhandlingar med Busquets. 

Något som tyder på att spelaren kan komma att flytta till Premier League är hans senaste uttalanden. Spelaren har nämligen sagt att den enda som skulle kunna få honom att lämna Barça är Pep Guardiola, tränare i Manchester City nästa säsong. Han har även berättat om sina planer för framtiden. Detta för drygt ett år sen.

– Jag kan inte säga att jag kommer spela där för jag har alltid sagt att jag vill stanna här i många år, men jag skulle vilja testa på Premier League en dag, säger den ny 26-årige spelaren till Daily Mail.

– När du spelar samma typ av fotboll länge så kanske du tröttnar och fotbollen i England är väldigt annorlunda.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply