bet365

Tim Howard återvänder hem?

Tim Howard återvänder hem?

Uppges vara på väg till Colorado Rapids

Tim Howard kan lämna Everton för att återvända hem till USA i sommar, uppger ESPN.

I augusti 2014 sa Tim Howard att han ser slutet på karriären. Nu ser det ut som att målvaktens framgångsrika karriär kan komma att sluta på hemmaplan.

ESPN uppger att Howard är nära en flytt till amerikanska Colorado Rapids. Det sägs att MLS-lagets general manager Tim Hinchey flög till England förra veckan för att avsluta affären med Howard och Everton.

Det uppges att Howard kommer att avsluta den nuvarande säsongen med Everton, för att sedan ansluta till Colorado när transferfönstret i MLS öppnar i juli. Dock verkar det inte som att målvakten har någon brådska att avsluta karriären, då det sägs att han har blivit erbjuden ett kontrakt till och med 2019. Det sägs att målvaktens lön kommer att ligga på cirka två miljoner dollar per år. Det kommer att göra honom till den överlägset högst betalda spelaren på sin position i MLS, och den femtonde högst betalda spelaren totalt.

Howard har spelat för Everton sedan 2006, då han anlände från Manchester United. Nu ser det ut som att säsongen 2015/2016 kan bli hans sista på Goodison Park.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply