Van Gaal är sugen på Lukaku

Manchester United intresserade av Romelu Lukaku

Manchester United kan buda på Romelu Lukaku

I somras köpte Manchester United två dyra anfallare i Memphis Depay och Anthony Martial. När transferfönstret öppnar om ett par månader kan man komma att buda på Evertons stjärnanfallare Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku har varit en av få ljusglimtar i ett Everton som har varit en besvikelse denna säsongen. Man har underpresterar nästan konstant och man ligger i mitten av tabellen med sex matcher kvar att spela. Det finns ingen direkt chans till att nå en Europaplats och man har tillräckligt med utrymme ner till en nedflyttningsplats.

Det har som sagt inte funnits några speciella ljusglimtar i det svaga Everton. Lukaku har dock varit ett konstant hot i alla matcher och med sina 18 mål i Premier League får man säga att hans säsong har varit väldigt bra. Frågan är om Everton kan behålla honom även till nästa säsong då bland annat Manchester United sägs vilja buda på belgaren.

Van Gaal: ”Lukaku är en väldigt intressant spelare”

Tidigare har det rapporterats om att Real Madrid vill byta ut Karim Benzema mot just Lukaku. Även Juventus sägs vilja locka 22-åringen till Turin. I England finns det också intressenter då både Chelsea och Arsenal har uttryckt sitt intresse för centertanken. Nu går också Manchester United med i jakten.
– Lukaku är en väldigt intressant spelare, men jag tror att alla klubbar i världen tittar på anfallare, säger tränaren Louis van Gaal till Daily Mirror och fortsätter:

– När man gör mycket mål är man alltid en potentiell kandidat för klubbar. Fotboll är sådan. Lukaku gör det på högsta nivå i Premier League.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply