Real Madrid vill byta Karim Benzema mot Romelu Lukaku

Real Madrid vill byta Karim Benzema mot Romelu Lukaku

Romelu Lukaku till Real Madrid – Karim Benzema till Everton?

I sommar kommer Real Madrid med största sannolikhet att göra sig av med sin franske anfallare Karim Benzema, och nu sägs klubben vilja ersätta honom med Romelu Lukaku.

Efter några veckor utan några uppgifter skriver nu The Sun att Real Madrid vill värva en ny anfallare till nästa säsong. Den brittiska tidningen avslöjar även namnet på den spelare som Madrid-presidenten sägs vilja ha, belgaren Romelu Lukaku. Enligt The Sun ska representanter från den spanska huvudstadsklubben ha rest till England minst fem gånger under den senaste tiden för att följa spelarens matcher på plats på Goodison Park.

Denna säsong har det blivit 25 mål på 37 tävlingsmatcher för belgaren, statistik som har övertygat Real Madrid att kontakta spelarens agent Mino Raiola för att inleda förhandlingar, något man enligt The Sun redan ska ha gjort. I samtal med Raiola ska Real Madrid ha berättat om sina planer för att presentera ett bud på 22-åringen värt upp emot hela 60 miljoner pund.

För att förenkla en affär sägs Madrid-klubben även vara beredda att använda sig av Karim Benzema för att kunna köpa till sig Romelu Lukaku. Fransmannen har ett väldigt bra facit med 24 mål på 26 matcher denna säsong men av anledning att spelaren dragits in i flertalet rättegångar i sitt hemland sägs Real Madrids president Florentino Pérez inte vilja riskera att skada klubbens varumärke, något som gjort att man öppnar för en försäljning.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply