bet365

”Vi kan köpa både Cristiano Ronaldo och Messi”

PSGs president utspel i engelsk media

Säger till den brittiska tv-kanalen BBC att man kommer att satsa stora pengar för att nå klubbens mål, Champions League-titeln.

Under fredagskvällen intervjuades Paris Saint-Germains president Nasser Al-Khelaïfi av BBC och klubbens rike ägare bekräftade då att man har muskler att värva både Cristiano Ronaldo och Léo Messi. Al-Khelaïfi säger till tv-kanalen att man under den närmsta tiden kommer att göra en kraftansträngning för att försöka bli Champions League-mästare för första gången i klubbens historia.

– ”Vi kan värva både Cristiano Ronaldo och Messi, vi har tillräckligt stora ekonomiska muskler för det. Vi vill bli Europas bästa lag och vi är väl medvetna om att de engelska klubbarna kommer att växa då de tecknat ett nytt kontrakt om tv-avtalen. För varje år som går kommer det att bli svårare och svårare för oss att nå våra mål. Inom fyra år kan det vara så att de fyra lag som tar sig till semifinal i CL är engelska” säger 41-åringen   

Pogba för dyr för PSG

För endast ett par veckor sedan rapporterade den Paris-baserade tidningen Le Parisien att man inte kommer att värva Paul Pogba från Juventus. Anledningen sägs vara att mittfältaren ska kräva samma lön som Zlatan Ibrahimovic, något som den franska klubben inte ska ha råd med. Därför känns Al-Khelaifis uttalande väldigt konstigt och det hela kan betyda att man kommer att kontraktera mittfältaren till nästa säsong.

Zlatan kan lämna PSG

En av anledningarna till att är intresserade av att värva de två superstjärnorna sägs vara Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i PSG-tröjan. Efter spelarens utbrott för ett par månader sedan började rykten att spridas om att svensken skulle komma att lämna den franska huvudstadsklubben då båda parterna ska ha tröttnat på varandra. Zlatan har även fått mycket kritik från franska politiker efter hans uttalande om att ”Frankrike är ett skitland”.

SE ÄVEN: Stoke vill värva från Barcelona

SE ÄVEN: Officiellt: Atsu förstärker PL-nykomlingen

SE ÄVEN: TOPP 10: Mest spektakulära arenorna till VM i Qatar 2022

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply