Succéanfallaren Luciano Vietto har bestämt sig

Vietto öppnar för flytt till ligakonkurrent

Villarreals argentinske anfallare har bestämt sig var han vill spela nästa gång, men ännu är inget klart.

Luciano Vietto kom till Villarreal inför säsongen från Racing Club i argentinska ligan och har stått för en succéartad säsongen. Argentinaren som gjort 18 mål denna säsong för den gula ubåten trots flera skadeproblem jagas av flera klubbar i både England, Italien och Spanien och nu ser det ut som att 21-åringen har bestämt sig för var han vill spela nästa säsong. I en intervju med Radio Vila-Real säger anfallaren att det bästa hade varit om Atlético Madrid hade betalt spelarens utköpsklausul.

– ”Jag kan inte vara säker på vad som händer i framtiden men för tillfället kommer jag att stanna här i Villarreal. Om Atlético skulle betala 20 miljoner euro (vilket är spelarens klausul) skulle jag se över situationen tillsammans med min familj och min representant. Vi kommer att försöka att ta det bästa beslutet för oss alla och skulle Atlético betala de 20 miljoner som krävs skulle alla parter bli nöjda. För tillfället är det dock endast rykten och det enda jag tänker på för tillfället är Villarreal” berättar anfallaren.

Villarreal har bestämt sig

Luciano Viettos framtid är för tillfället ett av det största ämnena för Villarreal. Klubbledningen är medveten om att anfallaren följs av flera av de största lagen både i Spanien och i resten av Europa. De klubbar som visat mest intresse att värva argentinaren har varit Atlético Madrid och Liverpool och det kommer inte att bli lätt för den klubb som vill köpa loss Vietto. Villarreals svar till samtliga klubbar har varit det samma. Man tänker endast släppa Vietto om någon betalar de 20 miljoner som spelaren har som utköpsklausul och inga undantag accepteras.

Villarreal försöker för tillfället att skriva ett nytt kontrakt med Vietto för att höja spelarens utköpsklausul.

 

SE ÄVEN: ”Vi kan köpa både Cristiano Ronaldo och Messi”

SE ÄVEN: Stoke vill värva från Barcelona

SE ÄVEN: TOPP 10: Mest spektakulära arenorna till VM i Qatar 2022

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply