Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic erbjuds otrolig lön vid flytt

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic erbjuds otrolig lön vid flytt

Zlatan Ibrahimovic till Qatar?

Enligt italienska La Gazzetta dello Sport kommer Zlatan Ibrahimovic stanna i PSG ett år för att sedan flytta till Qatar.

Var Zlatan Ibrahimovic spelar sin fotboll nästa säsong är fortfarande oklart. Det har pratats om allt från en flytt till Premier League och att Arsenal och Milan är i dragkamp om Zlatan Ibrahimović till att svensken vill stanna i PSG. Nu kommer La Gazzetta dello Sport med uppgifter om att Zlatan kan komma att förlänga med den franska huvudstadsklubben för att därefter flytta till Qatar.

Odds: vart spelar Zlatan nästa säsong?

Enligt den italienska tidningen kommer Zlatan om han skriver på kontraktet att tjäna 12 miljoner euro efter skatt under en säsong i PSG för att därefter flytta till Qatar. I det asiatiska landet kommer supersvensken att tjäna otroliga 50 miljoner euro för spel i den qatariska ligan under en säsong, en summa som räknas efter skatt.

Zlatan Ibrahimovics relation med Paris Saint-Germains ägare Nasser Al-Khelaifi har alltid varit väldigt bra och nu kan den goda relationen löna sig för svensken som kan komma att tjäna cirka 464 miljoner kronor för en säsong i Qatar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply