bet365

Nani återvänder till Premier League – går till Everton?

Nani återvänder till Premier League - går till Everton?

Nani skriver på för Everton?

Enligt turkisk media kan den före detta Manchester United-spelaren Nani återvända till Premier League för att skriva på för Everton.

Mellan 2007 och 2015 spelade NaniManchester United och det blev bland annat tre Premier League-titlar och en Champions League-titel i klubben innan han flyttade till den turkiska ligan och skrev kontrakt med Fenerbahçe. Nu kan portugisen dock vara på väg tillbaka till Premier League, detta efter att Everton ska ha visat intresse för spelaren.

Turkiska Fanatik skriver på sin hemsida att spelarens insatser denna säsong har gjort Everton vill köpa loss 29-åringen och detta för en summa på närmare åtta miljoner euro. Det är dock inte bara Toffees som ska ha visat intresse för Nani, flertalet andra toppklubbar ska även ha hört av sig om spelarens tjänster till nästa säsong.

Denna säsong har det blivit sju mål och fyra assist för spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2018.

Everton vill även värva Alexandre Lacazette

Förra säsongen hade Alexandre Lacazette ett otroligt år och vann skytteligan i franska Ligue 1med 27 gjorda mål. Det hela gjorde att spelaen jagades av storklubbar som Real Madrid, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid och flertalet lag i Premier League. Denna säsong har det dock inte blivit lika stor succé då Lacazette endast gjort 14 mål på 27 matcher och nu kan anfallaren komma att lämna klubben dit han kom 2003 från ELCS Lyon vid endast 12 års ålder.

Nu skriver Daily Mirror att spelaren kan komma att lämna hemlandet för att flytta till de brittiska öarna, och det saknas inte lag som är intresserade av 24-åringen. Enligt tidningen kommer Liverpool och Everton att göra upp om vem som kommer köpa spelaren i sommar, detta för en summa på närmare 22 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365