Jeison Murillo nobbar Manchester United

Jeison Murillo nobbar Manchester United

Ingen Jeison Murillo för Manchester United

Trots att flera storklubbar i Europa jagar Jeison Murillo säger spelaren till Inters officiella tv-kanal att han är nöjd med situationen i Inter.

Inters mittback Jeison Murillo kommer med största sannolikhet inte att flytta i sommar. Colombianen som tillsammans med João Miranda bildat mittbackspar denna säsong jagas av klubbar som bland Manchester United men efter att ha blivit intervjuad av Inter Channel ser det ut som att han stannar på Guiseppe Meazza-stadion även nästa säsong.

– När jag visste att Inter ville ha mig blev jag väldigt glad. Jag hade kunnat komma tidigare men situationen i Granada var inte lätt då de ville ha kvar mig resten av säsongen. Jag är nöjd då fansen vill att jag stannar och ger mig kärlek. Jag har ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fem åren och jag tänker endast på Inter och att tillföra hårt arbete till laget och göra mitt bästa, sa försvararen.

Jagas av Manchester United

Manchester United uppges vara ute efter en försvarare till nästa säsong. Tidigare har det pratats om att Manchester United jagar Aymeric Laporte och att Hummels nobbar Manchester United. Det har även gått rykten om att Premier League-klubben vänder sig till João Miranda för att lösa sina mittbacksproblem. Klubben har inte lyckats värva någon av de ovanstående namnen och nu sägs man istället ha riktat blickarna mot Serie A och Inters mittback Jeison Murillo.

Colombianen har denna säsong tillsammans med João Miranda bildat mittbackspar i den italienska storklubben och spelat väldigt bra vilket gjort att laget haft en fin säsong, även om man tappat några tabellplaceringar under den senaste tiden. Sky Sports menar att Manchester United ska komma att lägga ett bud på 23-åringen som värdes till en summa på närmare 30 miljoner pund. Det är fortfarande osäkert om Old Trafford-klubben kan tänka sig att betala vad som krävs för att knyta till sig spelaren men att United behöver förstärka försvarslinjen till nästa säsong är det inget man tvekar på.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365