Hummels nobbar Manchester United

Mats Hummels nobbar en flytt till Manchester United i sommar

En av de senaste årens stora rykten har varit Mats Hummels till Manchester United. Vid varje fönster har han dock tackat nej och så blir det även i sommar enligt Daily Mail.

Mats Hummels är troligtvis en av världens absolut bästa mittbackar. Tysken har dock haft en skadefyllt säsong och när han väl har varit frisk har han inte lyckats komma upp i samma nivå som föregående säsonger. Trots det ryktas Manchester United och Louis Van Gaal allt jämnt vara sugna på att locka 26-åringen till England. Van Gaal verkar alltså se bortom Hummels skadebekymmer och den extremt höga prislappen, United-tränaren vill verkligen ha tysken till sitt lagbygge. Men enligt Daily Mail så förkastar Michael Zorc, Borussia Dortmunds sportchef, Uniteds bud på deras gigant.

Zorc är mån om sin försvarsledare

Manchester United uppges även steppa upp intresset för Valencias mittbacksstjärna Nicolas Otamendi, men han ska vara andrahandsvalet om Hummels-affären inte blir av. Michael Zorc arbetar just nu intensivt för att United ska vända ögonen mot andra håll och mot just Otamendi. Till den tyska tidningen Kicker säger han följande:

– Det är logiskt att Mats funderar på sin framtid, men jag har alltid påpekat att vi har en framtidsplan för och med honom.

Van Gaal vill hitta nya lösningar i försvaret

Van Gaal anses vara missnöjd med sitt nyförvärv Marco Rojo och ska inte vara villig att ge honom så stort förtroende i framtiden. Phil Jones och Johnny Evans ska heller inte ses som ordinarie mittbackar nästa säsong. Han ska vilja satsa på Chris Smalling som en av mittbackarna, och den andra ska vara antingen Nicolas Otamendi eller Mats Hummels, helst Hummels även om den affären ser oerhört svår ut att genomföra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply