Manchester United vill värva Jeison Murillo från Inter

Manchester United vill värva Jeison Murillo från Inter

Jeison Murillo lämnar Serie A för spel i Premier League och Manchester United?

Enligt brittiska Sky Sports kommer Manchester United att försöka köpa loss Inters landslagsmittback Jeison Murillo under sommarens transferfönster.

Manchester United uppges vara ute efter en försvarare till nästa säsong. Tidigare har det pratats om att Manchester United jagar Aymeric Laporte och att Hummels nobbar Manchester United. Det har även gått rykten om att Premier League-klubben vänder sig till João Miranda för att lösa sina mittbacksproblem. Klubben har inte lyckats värva någon av de ovanstående namnen och nu sägs man istället ha riktat blickarna mot Serie A och Inters mittback Jeison Murillo.

Colombianen har denna säsong tillsammans med João Miranda bildat mittbackspar i den italienska storklubben och spelat väldigt bra vilket gjort att laget haft en fin säsong, även om man tappat några tabellplaceringar under den senaste tiden. Sky Sports menar att Manchester United ska komma att lägga ett bud på 23-åringen som värdes till en summa på närmare 30 miljoner pund. Det är fortfarande osäkert om Old Trafford-klubben kan tänka sig att betala vad som krävs för att knyta till sig spelaren men att United behöver förstärka försvarslinjen till nästa säsong är det inget man tvekar på.

Manchester United vill värva Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovics framtid är osäker. Det är fortfarande inte klart om han kommer att stanna i PSG eller om han väljer att välja för en annan klubb. Ett lag som är intresserade av svenskens tjänster är Manchester United och tidigare har det pratats om att Zlatan Ibrahimovic ska ha bestämt sig för Manchester United om Jose Mourinho kommer till klubben. Det är ännu inte bestämt om Jose Mourinho blir tränare eller inte på Old Trafford nästa säsong men skulle portugisen ansluta inom kort sägs det finnas en stor chans att även Zlatan ansluter till klubben i sommar.

För att försöka övertyga svensken skriver nu Daily Star att Premier League-klubben erbjuderZlatan ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger med en lön på 24 totalt miljoner pund under kontraktslängden, närmare 300 miljoner kronor. Det skulle slå Zlatans lön i PSG med råge. Här kan du se hur mycket pengar Zlatan tjänar i PSG och vad Zlatans förmögenhet uppgår till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply