bet365

Manchester United jagar Aymeric Laporte på nytt

Manchester United jagar Aymeric Laporte på nytt

Har tagit kontakt med Athletic Bilbao

Manchester United har intensifierat sin jakt på att knyta till sig Athletic Bilbaos Aymeric Laporte, uppger Daily Mirror.

Manchester United har haft en svajig säsong. För att se till att nästa säsong blir bättre har klubbledningen börjat kolla på potentiella nyförvärv som skulle förstärka den nuvarande spelartruppen. För tillfället verkar det som att den engelska storklubben har stort fokus på möjliga värvningar från den spanska ligan. Igår uppgavs det att det kunde uppstå en Potentiell bytesaffär mellan Manchester United och Atlético Madrid. Nu riktar United nya blickar mot La Liga.

Den nuvarande ligafemman i Premier League har länge jagat Athletic BilbaoAymeric Laporte. Förra våren ryktades det att Manchester United överväger bud på Bilbao-försvararen. Nu är man på jakt efter Laporte igen. Daily Mirror uppger att United har kontaktat den spanska klubben för att se om en värvning av mittbacken skulle vara möjlig.

Den 21 år gamla fransmannen har gjort sig känd som en stabil försvarare under sin tid i La Liga. Trots sin unga ålder har Laporte redan spelat 100 ligamatcher för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply