David Alaba till Real Madrid?

bet365
David Alaba till Real Madrid?

David Alaba kan lämna – för Real Madrid

Enligt den spanska siten TMW kan Bayern München-försvararen David Alaba komma att lämna klubben i sommar, detta för Real Madrid.

David Alaba kan vara på väg att lämna de regerande tyska mästarna Bayern München för att skriva på ett kontrakt med Real Madrid, det rapporterar den spanska siten TMW under lördagen. Enligt siten ska 23-åringen länge haft ett erbjudande från den spanska huvudstadsklubben och efter att det stått klart att Pep Guardiola lämnar Allianz Arena för en flytt till Manchester City kan även försvararen vara på väg att lämna Bundesligaledarna.

Vänsterbacken ska förutom att ha mottagit erbjudande från Real Madrid även haft kontakt med Pep Guardiolas nya klubb för att flytta till Premier League. Spelaren är en av de bästa i världen på sin position och säger enligt TMW att han inte vet vad som händer i framtiden.

– I vintras koncentrerade jag mig endast på min skada och att börja om på nytt. På grund av det tänkte jag inte speciellt mycket på min framtid. Jag har kontrakt med Bayern München till 2018 och för tillfället tänker jag endast på mina insatser på planen och inget annat, sa spelaren som även är en av de viktigaste spelarna i Österrikes landslag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply