Pep Guardiola vill värva Douglas Costa till Manchester City

Pep Guardiola vill värva Douglas Costa till Manchester City

Vill ta med sig Costa till sitt nya tränarjobb

Pep Guardiola vill ta med sig Douglas Costa när han i sommar lämnar Bayern München för Manchester City, uppger talkSPORT.

Sedan det blev officiellt att Pep Guardiola tar över Manchester City har det ryktats om vilka spelare spanjoren kommer att försöka värva till sin nya klubb. Det har pratats mycket om att han kommer att försöka övertala några av sina nuvarande spelare i Bayern München att flytta med honom till Etihad Stadium. Bland annat har det uppgetts att Pep Guardiola vill ta med David Alaba till Manchester City. Nu kommer nya rykten om att Guardiola vill ta med sig en nuvarande Bayern München-spelare till England.

talkSPORT hävdar att Guardiola nu vill värva Douglas Costa till den engelska ligafyran. Spanjoren vill att brassen ska bli en av de första värvningarna som han gör som tränare för Manchester City. Det var Guardiola som värvade Costa till Allianz Arena och de sägs ha en god relation till varandra.

Samtidigt sägs det att den tyska klubben inte alls är sugna på att släppa Costa. Man är väldigt benägna om att behålla spelaren och ryktas neka alla bud som potentiellt kan komma in.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply