Edinson Cavanis prislapp – 40 miljoner pund

Edinson Cavanis prislapp - 40 miljoner pund

Paris Saint-Germain kan släppa Edinson Cavani

Enligt rapporter kan den franska huvudstadsklubben tänka sig att sälja Edinson Cavani, men inte för en summa på under 40 miljoner pund.

PSG leder Ligue 1 med hela 24 poäng före AS Monaco. Laget hade inga större problem med att slå Stade Reims hemma med 4-1 på Parc des Princes i en match där Zlatan Ibrahimovic stod för två mål och två assist.  Svensken blev hyllad av den franska pressen då han beskrevs som ett monster.

En spelare som inte sägs trivas till hundra procent är Zlatans anfallskollega Edinson Cavani, uruguayanen anslöt till den franska huvudstadsklubben sommaren 2013 i hopp om att få spela som central anfallare men har flyttats ut på en kant till förmån för att Zlatan skulle ta positionen som central anfallare. Denna säsong har det blivit flertalet matcher från bänken vilket spelaren ska ska vara nöjd med och nu kan den före detta Napoli-spelaren vara på väg bort från klubben. Priset som PSG sägs kräva är 40 miljoner pund för att sälja spelaren som haft erbjudande från Premier LeagueLa Liga och Serie A där de största klubbarna ska ha erbjudit höga summor för anfallaren.

Klubbar som ArsenalChelseaManchester United och Atlético Madrid ska ha visat intresse för 29-åringen som har kontrakt med PSG till 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply