Manchester City trappar upp i jakten på Ilkay Gündogan

Manchester City trappar upp i jakten på Ilkay Gündogan

City lägger in en högre växel för att väva Gündogan

Enligt uppgifter till Sky har Manchester City ansträngt sig mer i jakten på Ilkay Gündogan, detta efter att Liverpool ska ha ökat intresset.

Framtiden för Ilkay Gündogan är oviss. Det är oklart om han kommer att förlänga med sin nuvarande klubb Borussia Dortmund eller om framtiden finns i Premier League eller La Liga. Tidigare har Sky Sports rapporterat om att den tyska landslagsspelaren inte kommer förlänga sitt kontrakt med Bundesliga-klubben men var han kommer spela nästa säsong är fortfarande oklart.

Nu rapporterar Sky Italia att Manchester City har trappat upp i jakten på att värva spelaren. Enligt tv-kanalen ska 25-åringen ha velat flytta redan under januarifönstret men ska då ha blivit meddelad att man inte tänker släppa honom mitt under säsongen. Etihad-klubben sägs se mittfältaren som en av de störa förstärkningarna som man vill värva in till Pep Guardiolas ankomst, men det kommer inte bli någon lätt uppgift att få den Gelsenkirchen-födde spelaren att ansluta till laget.

Liverpool sägs även trappa upp intresset för spelaren som kan komma att återförenas med sin gamla tränare. Anfield-klubbens intresse ska ha gjort att City redan nu kommer försöka få till en överenskommelse med både spelaren och den nuvarande klubben för att inte riskera att gå miste om Gündogan i sommar.

Även Juventus och FC Barcelona ska vara intresserade av spelaren som gjort en väldigt bra säsong på Westfalenstadion denna säsong.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply