Potentiell bytesaffär mellan Manchester United och Atlético Madrid

Potentiell bytesaffär mellan Manchester United och Atlético Madrid

Kan byta Antoine Griezmann mot Juan Mata

Daily Mirror uppger att Manchester United kan släppa Juan Mata till Atlético Madrid för att knyta till sig Antoine Griezmann.

Det stormar i Manchester United för tillfället. Efter den senaste tidens svaga resultat har det ryktats om både ett tränarbyte och spelare som kan lämna eller komma till klubben. Bland annat har det ryktats om Aubameyang till Manchester United i sommar. Idag har det uppstått nya rykten på spelarfronten.

Det ryktas att Manchester United vill byta Juan Mata mot Atlético MadridAntoine Griezmann, enligt Daily Mirror. Fransmannen sägs vara en av de spelare som klubbledningen på Old Trafford helst skulle vilja knyta till sig. Man tror att han skulle kunna bidra till ett mer produktivt anfallsspel i laget. Det sägs även att Atléticos tränare Diego Simeone är inställd på att förlora Griezmann den här sommaren, då hans insatser den här säsongen har lockat till sig intresse från en massa storklubbar i Europa.

Samtidigt har det hävdats att Juan Mata kan vara på väg bort från Manchester United. Om José Mourinho tar över klubben vill spanjoren inte stanna kvar, enligt uppgifter. United sägs vara medvetna om att den spanska klubben vill värva Mata. Därför tror man sig ha en perfekt plan för att få ihop en affär mellan klubbarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365