Uppgifter: Neymar förhandlar med Real Madrid

bet365
Uppgifter: Neymar förhandlar med Real Madrid

Real Madrid vill värva Neymar

Enligt uppgifter ska Neymar under det senaste året ha förhandlat med Real Madrid, men då han spelade i Barcelona ska en flytt ha varit på gränsen till omöjlig att få igenom.

Sommaren 2017 blev Neymar världens dyraste fotbollsspelare då Paris Saint-Germain betalade 222 miljoner euro för spelarens tjänster. Neymar skrev då på ett femårskontrakt med den franska huvudstadsklubben, något som gav honom en monsterlön.

Uppgifter- Neymar förhandlar med Real Madrid

Det är dock oklart om PSG var menat som Neymars förstaval under det gångna transferfönstret eller om han egentligen ville flytta på annat håll. Enligt uppgifter i brittisk press ska Neymar nämligen legat i förhandlingar med Real Madrid under det senaste året. Nu kan stjärnan istället lämna Parc des Princes nästa sommar då han inte trivs i Paris. Destinationen skulle i så fall bli Real Madrid, en klubb han ska ha legat i förhandlingar med under det senaste året.

Neymar lämnade Barcelona för att inte stå i skuggan av Leo Messi, men flytten till Ligue 1 har inte blivit vad han tänkt sig. Efter att ha rykt ihop med Edinson Cavani samtidigt som han inte är nöjd med tränaren Unai Emery kan Neymars sejour i sydvästra Paris bli kort.

Källor: Daily Mirror, Daily Express

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

SE ÄVEN: Åtta saker du kan köpa med Neymars transfersumma

Uppgifter- Neymar förhandlar med Real Madrid

Kolla in Nordicbet och andra fina oddsbonusar på online betting!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365