Barcelona försöker på nytt med Iñigo Martínez

Barcelona försöker på nytt med Iñigo Martínez

Iñigo Martínez på Barcelonas radar

Efter att ha jagat Real Sociedads mittback under sommarens transferfönster gör Barcelona ett nytt försök att köpa loss Iñigo Martínez.

FC Barcelona är ute efter att värva en försvarare under det kommande transferfönstret. Redan i somras ska man ha frågat efter flertalet spelare utan framgång och nu vill man göra ett nytt försök. Den utvalde ska vara Iñigo Martínez från Real Sociedad och den katalanska storklubben ska vara beredda att betala vad som krävs för att knyta till sig 26-åringen. Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 och har en klausul på 35 miljoner euro, en summa som Barcelona kan tänka sig att betala.

Barcelona har inte hittat en riktig back up till Pique och Umtiti under de senaste övergångsfönsterna och nu ser Martínez ut att vara den man valt att satsa på.

Barcelona försöker på nytt med Iñigo Martínez

Unai Núñez som reservplan

Skulle Barca inte lycka värva Martínez har man även en plan b. Ernesto Villaverde ska nämligen ha meddelat att han gärna ser Unai Núñez från Athletic Club i den blåröda klubben efter vinteruppehållet. Núñez förlängde sitt kontrakt med den baskiska klubben för mindre än en vecka sen till och med sommaren 2023 och sitter på en utköpsklausul till och med sommaren. Barcelona är väldigt intresserade av spelaren men det ska krävas mycket för att 20-åringen ska lämna San Mamés, och ännu mer om det ska ske redan i vinter.

SE ÄVEN: Barcelona löner och kontrakt 2017/2018

Barcelona försöker på nytt med Iñigo Martínez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply