Bekräftar: Cristiano Ronaldo vill inte förlänga med Real Madrid

Bekräftar: Cristiano Ronaldo vill inte förlänga med Real Madrid

Cristiano Ronaldo förnekar – vill inte förlänga med Real Madrid

Efter gårdagens överkörning mot Tottenham bekräftar den portugisiske superstjärnan att han inte vill förlänga sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

Det har inte varit några positiva dagar för Real Madrid och Cristiano Ronaldo. Den gångna helgen åkte man på förlust mot Girona La Liga och på onsdagskvällen förlorade man med 3-1 mot Tottenham Hotspur på Wembley. Lagets attityd har kritiserats väldigt mycket och efter debaclet under gårdagskvällen kommer nu nästa besked. I en intervju med spanska beIN Sport säger lagets superstjärna att han inte tänker förlänga kontraktet med den spanska huvudstadsklubben.

Bekräftar- Cristiano Ronaldo vill inte förlänga med Real Madrid

– Jag har fyra år kvar på mitt kontrakt och det räcker för mig. Jag vill varken förlänga eller förbättra mitt kontrakt, det är bra som det är, säger anfallaren som fick putsa till siffrorna med sitt 3-1 mål med drygt tio minuter kvar att spela.

 

Det hela ses som en pik till klubbens president Florentino Pérez som tidigare erbjudit spelaren att förbättra sitt kontrakt. Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021, en längd som spelaren alltså ska vara nöjd med.

Bekräftar- Cristiano Ronaldo vill inte förlänga med Real Madrid

I samma intervju fick Ronaldo även svara på måltorkan som drabbat både honom och laget.

– Det är inget att haka upp sig på, jag är lugn. Det kommer inom kort. Om du söker på Google efter ”Cristianos mål” finns allt du behöver se. Jag är inte alls orolig.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017/2018

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply