Uppgifter: Manchester United vill värva Robert Lewandowski

Robert Lewandowski till Manchester United – nobbar Real Madrid?

Enligt spansk media ska Manchester United vara beredda att lägga en skyhög summa för att köpa loss anfallaren som öst in mål denna säsong i Bayern München.

Bayern Münchens anfallsstjärna Robert Lewandowski kopplas ihop med en flytt till Manchester United, detta enligt Mundo Deportivo som under tisdagen skriver att Premier League-klubben ska förbereda ett skyhögt bud på polacken med en summa på upp emot 51 miljoner pund, vilket motsvarar cirka 650 miljoner kronor.

Man är dock inte ensamma om att vilja värva målsprutan. Real Madrid har under ett längre tag försökt knyta åt sig spelaren och spelarens representant har även besökt Santiago Bernabéu för att möta den spanska huvudstadsklubbens president Florentino Pérez. Det är fortfarande oklart vad man kom fram till under mötet men de största medierna i Spanien har vid flera tillfällen att en affär ska vara nära att gå i hamn.

Långvarit intresse

Kampen om Robert Lewandowski verkar handla om två lag. Under det senaste året har det kommit flera uppgifter om att Manchester United och Real Madrid ska vara intresserade av spelaren där den förstnämnda klubben tidigare ska ha kommit med ett erbjudande till spelaren för att byta München mot Manchester, men ännu har man inte lyckats. Nu verkar man vilja göra ett nytt försök att knyta till sig spelaren som denna säsong gjort 29 mål på 30 matcher för de tyska mästarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply