Andriy Yarmolenko till Real Madrid eller Barcelona?

bet365

Andriy Yarmolenko jagas av både Real Madrid och Barcelona

Dynamo Kiev är ett stabilt lag som ofta spelare Champions League och nästan alltid Europa League. Snart kan man också skryta med en spelarexport till Real Madrid eller Barcelona då Andriy Yarmolenko är på väg dit.

Andriy Yarmolenko har spelat i Dynamo Kiev sedan flytten från den lilla klubben Desna Chernihiv när han var 18 år gammal. Därefter har han gjort en raketkarriär i det ukrainska laget och han snittar nästan 0.5 mål per match från sin yttermittfältsposition. I landslaget har han också ett fint facit – 22 mål på 55 matcher för sitt Ukraina.

26-åringen har varit en jagad man under flera års tid. Det har varit Arsenal som har visat intresse, Liverpool har varit nära honom, Everton ska ha lagt ett bud och även Chelsea uppgavs vara nära honom tidigare i år. Yarmolenko har dock alltid blivit kvar i Dynamo Kiev och ledningen har sagt att han inte kommer bli såld. Frågan är om man kan stå emot när Real Madrid och Barcelona nu har inlett jakten på stjärnan.

Uppges kräva 250 miljoner kronor

Det är spanska Sport som kommer med uppgifterna om att både Real Madrid och Barcelona vill ha ukrainaren. Real Madrid ska vara det hungrigare av lagen då man ser Yarmolenko som en pusselbit i presidenten Florentino Perez nya lagbygge.

Prislappen för Yarmolenko uppges ligga på knappa 250 miljoner kronor, men Real Madrid ska försöka förhandla ner den summan till cirka 200 miljoner kronor. Om affären går igenom ska James Rodriguez vara den som offras menar Sport.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply