Mandanda kan flytta till Liverpool

bet365

Steve Mandanda kan byta Marseille mot Liverpool

I flera års tid har Steve Mandanda varit en av Ligue 1:s absolut främsta målvakter. Snart kan han dock försvinna från Marseille och klubben som leder jakten på honom är Liverpool.

Steve Mandanda är en av få framgångsrika afrikanska målvakter i den europeiska toppfotbollen. Den Kongo-födde fransmannen flyttade i unga år till Frankrike och skolades i Le Havres välkända akademi innan Marseille köpte honom 2007. Därefter har det blivit närmre 400 matcher i klubben, trots han han ofta placeras i andra klubbar.

Det har varit snack om allt från Inter till engelska toppklubbar, och Mandanda själv har aldrig riktigt dementerat att han kan tänka sig en flytt i framtiden. Marseille försökte faktiskt sälja lagkaptenen i somras för en bra peng, men inga klubbar var villiga att betala de 170 miljonerna Marseille krävde. Man kommer troligtvis försöka göra sig av med den högavlönade lagkaptenen igen och Liverpool står först på tur.

Inte nöjd med Simon Mignolet

Enligt Canal Plus är Jürgen Klopp inte nöjd med Simon Mignolet och hans ofta svajiga insatser. Därför vill han ha både rutin och kvalité i 30-åriga Mandanda. Det borde vara rimligt att få loss fransmannen för runt 100 miljoner kronor.

Mandanda har gjort 21 landskamper för Frankrike.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply