”Robert Lewandowski öppnar för Real Madrid”

bet365

Real Madrid kan värva Bayern Münchens skyttekung

Real Madrid har sedan länge velat värva Robert Lewandowski. Enligt källor i Polen ska anfallaren nu ha öppnat för en flytt till den spanska huvudstaden, då han sägs vilja ha en ny utmaning inom en snar framtid.

Robert Lewandowski jagas av flera europeiska storklubbar, däribland Arsenal och Manchester United. Men enligt spanska AS, som citerar källor i Polen, ska 27-åringen endast vara öppen för att lämna Bayern München om Real Madrid hör av sig. La Liga-klubben har jagat anfallaren ända sedan hans tid i Borussia Dortmund där han bland annat gjorde fyra mål i en Champions League-match mot just Real.

”Vill inte avsluta i Bayern”

Enligt källan ska spelarens agent Cezary Kucharski ha sagt att hans klient inte vill avsluta sin karriär i Bayern då han anser att chanserna till att vinna Ballon d’Or ökar om han spelar i La Liga, där han på allvar kan konkurrera med spelare som Neymar, Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Dessutom ska han lockas av pengarna som den spanska giganten kan erbjuda vid en flytt. De kommer att behöva betala omkring 100 miljoner euro för att få till en affär med tyskarna, där en årslön på 24 miljoner(€) ska finnas med i kontraktet.

Inte till försäljning

Den polske landslagsmannen sitter på ett avtal som sträcker sig fram till år 2019, och Bayerns president Karl-Heinz Rummenigge ser gärna att han fullföljer den överenskommelsen man har gjort.

Florentino Perez(Real Madrids president) är min vän och han vet att vi inte kommer att sälja Lewandowski till Real. Vi är inte en bank, vi vill ha ett kraftfullt, vinnande lag och där är Robert avgörande för oss, sa Rummenigge inför de polska journalisterna enligt AS.

Men känslan kvarstår att Lewandowski och Kucharski kommer att ha sista ordet gällande en övergång till Santiago Bernabeu.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply