Inter kan sälja Marcelo Brozović – har satt prislapp

Kroaten jagas av Arsenal och Chelsea – här är hans prislapp

Marcelo Brozović lånavtal med Inter Milan löper ut efter säsongen. Någon fortsättning i Italien ser det inte ut att bli för mittfältaren efter det, nu öppnar man för försäljning.

Marcelo Brozović är på lån hos Inter Milan från Dinamo Zagreb under säsongen. Den kroatiske landslagsmannen har däremot fått bristande speltid under sin tid i Serie A och kan komma att lämna tidigare än förväntat. Men någon återvändo till Zagreb ser det inte ut att bli då flera europeiska storklubbar visar intresse för honom.

Öppnar för försäljning

Italienarna har en utköpsklausul på mittfältaren som träder i kraft efter säsongen, men då Roberto Mancini inte varit särskilt imponerad av honom så tyder det mesta på att man inte kommer att behålla spelaren. Istället ska man vara öppna för att sälja honom vidare, där klubben har satt en prislapp på motsvarande 140 miljoner kronor för hans tjänster, uppger calciomercato.com. Väl vid förhandlingsbordet hoppas man dock på att få till en affär värd 180 miljoner kronor.

Brozović har främst kopplats ihop med Premier League-duon Arsenal och Chelsea, som sägs vara redo att erbjuda vad som krävs för att en övergång ska ro i hamn. Även Barcelona och Borussia Dortmund vill värva kroaten.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365