Bournemouth kan stjäla Iturbe från Watford

bet365

Juan Manuel Iturbe kan hamna i Bournemouth istället för Watford

Så sent som under måndagen rapporterade vi om att Juan Manuel Iturbe var på läkarundersökning hos Watford. Nu kommer dock nya uppgifter som menar att han kan hamna i Bournemouth istället.

Juan Manuel Iturbe har varit en stor talang i flera år nu, men det definitiva genombrottet har ännu inte kommit. För två säsonger sedan såg det europeiska genombrottet ut att hända när han smällde in 8 mål för Hellas Verona samtidigt som han terroriserade de flesta försvararna i Serie A med sin snabbhet.

Han gick till Roma efter succén i Verona och han tippades bli en stjärna i Roma. Succén har dock uteblivit i huvudstaden och Roma har många gånger bekymrat sig över varför Iturbe inte riktigt lyckas fullt ut. Den vindsnabbe yttern kanske behöver ett miljöombyte och det såg ut som om han var klar för Watford så sent som igår. Istället kan konkurrenten Bournemouth värva Iturbe framför ögonen på Watford.

Erbjuder större utköpsklausul

Enligt italienska medier erbjöd Watford sig att låna Iturbe resten av säsongen samtidigt som man fick köpa Iturbe för cirka 170 miljoner kronor i sommar. Det som Bournemouth har gjort för att störa förhandlingarna med Watford är att erbjuda samma lån som Watford har gjort, men istället ha höjt den framtida övergångssumman till 200 miljoner kronor, det menar Gianluca Di Marzio.

Di Marzio menar att Bournemouth dessutom har erbjudit Iturbe en högre lön och att Watford inte kommer höja sitt bud utan ser sig slagna av rivalen Bournemouth.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply