Milan erbjuder Mexes till Marseille

Philippe Mexes erbjuds till Marseille av Milan i vinter

Det mesta talade för att Philippe Mexes skulle lämna Milan i somras men mot alla odds blev fransmannen kvar. Nu ett halvår senare vill Milan göra sig av med honom och det genom att erbjuda honom till Marseille.

Philippe Mexes är troligtvis inte den mest professionella fotbollsspelaren som världen skådat. Han har en hel del konstiga grejer för sig, både på planen och utanför. 33-åringen har en förmåga att göra drömmål som få andra, och i nästa stund göra en dundertavla som ingen annan har förmågan att göra.

Mexes har egentligen jämnt och ständigt ryktats ifrån Milan de senaste åren. Det har varit rivaler från Serie A som har varit intresserade, men även flera klubbar från hemlandet som försökt värva den 29-faldiga franska landslagsmannen. I vinter ser det faktiskt ut att bli det sista försöket för Milan att få några pengar för Mexes då man har erbjudit honom till Marseille.

Har ett utgående kontrakt

Det är inte säkert om Milan ens skulle kräva någonting för Mexes vars kontrakt går ut i sommar. Sinisa Mihajlovic har nämligen bara använt Mexes en gång i Serie A under hösten och det ska mycket till för att han ska få några fler chanser.

France Football har kommit med uppgifterna om att Milan har skickat ett erbjudande till Marseille som då skulle kunna få köpa/ta Mexes i vinter om man vill. Själv uppges Mexes dock föredra en flytt till Fiorentina i vinter om den möjligheten skulle finnas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply