Juan Iturbe lämnar AS Roma för spel i Watford

bet365

Juan Iturbe i London för att slutföra övergången

Enligt uppgifter till den brittiska tv-stationen Sky Sports ska Romas argentinare Juan Iturbe vara på plats i den engelska huvudstaden för att skriva på ett kontrakt med succéklubben.

Juan Iturbe har rest från Roma till London för att skriva på ett kontrakt med Watford, det menar brittiska Sky Sports. Enligt tv-stationen ska italienaren skriva på ett lånekontrakt säsongen ut där Premier League-klubben ska ha en köpoption på spelaren. Hur hög summa det handlar om nämns inte men den ska inte vara alldeles för hög då spelaren inte gjort något större avtryck i AS Roma där 22-åringen spelade sen 2014.

Iturbes kontrakt med Serie A-klubben går ut 2019 och enligt Transfermarkt är spelare värd upp emot 15 miljoner euro.

Watford vill behålla Odion Ighalo

Samtidigt som Juan Iturbe ser ut att ansluta till Quique Sánchez Flóres lagbygge gör även Londonklubben klart att man inte tänker släppa sin målskytt Odion Ighalo. Nigerianen har varit i klubben sen 2014 då han blev utlånad dit men efter ett halvår i klubben blev det en permanent flytt och 26-åringen har gjort 32 mål på 52 ligamatcher för nykomlingarna

Denna säsong har det blivit 12 mål på 17 Premier League-matcher och klubben har haft många bud på spelaren, som man inte tänker släppa i första taget.

I helgens match gjorde Ighalo två mål i Watfords 3-0-vinst över Liverpool vilket även var lagets fjärde raka seger i Premier League-spel, något som inte hänt sen 1987.

Flera klubbar har visat intresse för anfallaren men klubbens tränare Quique Sánchez Flóres har klart för sig att Ighalo inte kommer att lämna klubben.
– Jag tycker att Ighalo är väldigt klokt då han för fem månader sen valde möjligheten att stanna här i Watford, sa tränaren och fortsätter.
– Han valde att stanna här då han förväntade att något speciellt skulle hända för honom. Han är smart, han visste att detta var den bästa möjligheten för honom.
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply