Uppgifter: Napoli jagar Albin Ekdal

bet365

Albin Ekdal till SSC Napoli?

Enligt den italienska siten TMW ska Napoli vara ute efter Hamburgs svenske mittfältare Albin Ekdal som tidigare spelat i flertalet Serie A-klubbar.

Så sent som i somras skrev Albin Ekdal på ett fyraårskontrakt med Bundesliga-klubben Hamburger SV, detta efter att han tillbringat fyra säsonger i Cagliari där det totalt blev 114 ligamatcher och åtta mål. Nu kan den svenske landslagsmittfältaren vara på väg tillbaka till Serie A. På måndagseftermiddagen rapporterar den italienska siten TMW att SSC Napoli ska ha visat intresse för Albin Ekdals tjänster och att man är beredda att köpa loss svensken som flyttade från IF Brommapojkarna till Juventus redan 2008.

Albin Ekdal har kontrakt med HSV till och med juni 2019 och att köpa loss svensken sägs kosta omkring 6,5 miljoner euro, en summa sin Napoli ska kunna tänka sig att betala. Klubben ska ha varit intresserad av svensken under en längre tid men nu ska ha bestämt sig för att göra ett försök att värva mittfältaren.

Varit i flera Serie A-klubbar

Albin Ekdal har flera års erfarenhet av spel i den italienska högstaligan. Som 19-åring lämnade han Bromma för Turin och Juventus där det blev en säsong i den gamla dagen samt en säsongs utlåning till Siena. Därefter har han även varit i klubbar som Bologna och Cagliari innan flytten till Hamburg i somras.

Hamburg ligger på tionde plats i Bundesliga med 22 poäng efter 17 spelade omgångar. För Ekdal har det blivit totalt åtta matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365