Officiellt: Milan förlänger med Philippe Mexes

Kontraktet sträcker sig över nästa säsong

Mittbacken Philippe Mexes blir kvar i Milan trots allt. Nu bekräftar den italienska storklubben att försvararen kritat på ett nytt avtal. Kontraktet sträcker sig över nästa säsong.

Den tidigare Roma-mannen förblir rödsvart. Philippe Mexes som stod för 20 matcher i Serie A förra säsongen, där han bland annat drog på sig nio gula kort och ett rött sådant, stod tidigare på ett kontrakt som skulle löpt ut i slutet av den här månaden.

Jakten på Romagnoli påverkas inte

Nu bekräftar däremot Milan att den franske försvararen kommer att stanna i Milano. Han har nämligen idag kritat på ett nytt avtal med den italienska storklubben som sträcker sig över nästa säsong, till den 30 juni 2016. Detta trots att rapporter tidigare under onsdagen indikerat att stjärnan inte ingick i nye managern Sinisa Mihajlovics planer. Uppgifter säger också från den italienske journalisten Gianluca Di Marzio att det var presidenten Silvio Berlusconis beslut att förlänga med försvararen, att han ska ha övertygat managern om att det var det rätta valet.

Rapporterna säger därtill också att detta inte betyder att jakten på Roma-spelaren Alessio Romagnoli kommer att hindras, även om nu Milan inte har någon avsikt av att möta deras prislapp på 30 miljoner euro. Den försvararen är högt efterfrågad av den serbiske taktikern.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply