Uppgifter: Jagas av storklubbarna – agenten öppnar för flytt

Uppgifter: Jagas av storklubbarna – agenten öppnar för flytt

Den brasilianske anfallaren Marcos Leonardo kopplas ihop med en flytt till Europa i vinter. Nu bekräftar spelarens agent att en flytt ser ut att bli av i vinter.

Det mesta tyder på att Santos anfallare Marcos Leonardo flyttar till Europa i vinter men det är oklart vad som kommer att bli hans destination. 20-åringen kopplats ihop med framför allt Arsenal och Manchester United men även Newcastle United och Roma.

Nu berättar spelarens agent, Rafaela Pimenta, att det fanns stort intresse redan i somras.

– Redan under det förra transferfönstret fanns möjligheten att sälja honom, men Santos sportliga läge var speciellt. Han bestämde sig då för att stanna och hjälpa laget säsongen ut. Han ville inte lämna då det inte var det rätta att göra, säger hon enligt Evening Standard.

Hon öppnar nu för en flytt under vinterfönstret.

– Nu har tiden kommit. Han vill uppleva den europeiska fotbollen och det är dags för det i vinter, säger hon.

Arsenal sägs vara den klubb som ska vara mest intresserade av spelaren då man vill ha in en ny anfallare då Gabriel Jesus inte blir kvitt sina skadeproblem. Man prioriterar dock en mittfältare enligt tidningen.

Denna säsong har det blivit 13 mål och två assist på 27 matcher för Marcos Leonardo som har kontrakt med Santos över 2026.

SE ÄVEN: Lista: Rikaste ägarna i Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply