Uppgifter: Engelska storklubbar på plats för att scouta Kvaratskhelia

Uppgifter: Engelska storklubbar på plats för att scouta Kvaratskhelia

Khvicha Kvaratskhelia är en av de mest jagade spelarna i fotbollseuropa efter att ha slagit igenom i Napoli. Nu sägs flera engelska klubbar följa spelaren på nära håll för att få till en affär.

Khvicha Kvaratskhelia tog fotbollseuropa med storm när han kom till Napoli och visade upp sina kvalitéer. De fina insatserna har gjort att intresset för den georgiske anfallaren växt och nu kommer uppgifter om att flera klubbar från engelska Premier League ska ha varit på plats för att scouta spelaren.

Enligt siten 90min ska Chelsea, Manchester City, Manchester United och Newcastle samtliga ha varit på plats under Georgiens match mot Spanien i söndags för att titta närmare på 22-åringen.

Även Real Madrid, Barcelona, Bayern München och PSG ska vara intresserade av spelaren men det kommer inte bli lätt att värva spelaren under de kommande månaderna. Napoli ska inte alls vara intresserade av att släppa sin storstjärna samtidigt som det diskuteras en kontraktsförlängning.

Denna säsong har det blivit tre mål och fem assist på 15 matcher för Kvaratskhelia som har kontrakt med Napoli till och med sommaren 2027. Han värderas till 85 miljoner euro enligt Transfermarkt.

SE ÄVEN: Lista: Rikaste ägarna i Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply