Uppgifter: Dybala kan ersätta Icardi i Inter till sommaren

Uppgifter: Dybala kan ersätta Icardi i Inter till sommaren

Dybala till Inter?

Argentinaren kommer allt längre från en förlängning med Inter. Nu skriver italiensk press att Paulo Dybala kan bli Icardis ersättare på Guiseppe Meazza.

Det går allt mer trögt när det kommer till en förlängning för Mauro Icardi. Anfallaren vill ha ett längre kontrakt och en högre lön i Inter men förhandlingarna går inte som spelaren hoppats på. I dagarna hade spelarens agent Wanda Nara ett möte med Inter och i samma veva uttalade sig anfallsstjärnan om hans framtid i klubben.

– Jag kommer förlänga med Inter när de kommer med ett konkret kontrakt som är korrekt, detta via en post på Instagram.

Kan ersättas av Paulo Dybala

Skulle Icardi inte skriva på ett nytt kontrakt med Milano-klubben tyder det mesta på att det blir en flytt. Det är framför allt Real Madrid och Chelsea som visat intresse för spelaren och enligt uppgifter ska Inter ha hört sig för om en ersättare till Icardi. Enligt italiensk press ska nämligen Paulo Dybala vara ett alternativ för Inter om man skulle göra sig av med Icardi. Inters sportchef Marotta var den som tidigare tog Dybala till Juventus från Palermo och nu kan de återförenas vid en flytt för Dybala till Nerazzurri.

SE ÄVEN: Uppgifter: Diego Godín överens med Inter om ett kontrakt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply