Zlatan till attack mot Cristiano Ronaldo

Zlatan till attack mot Cristiano Ronaldo

Zlatan uttalar sig om Cristiano Ronaldos flytt

Svensken blev tillfrågad om portugisens flytt från Real Madrid till Juventus. Detta efter att Ronaldo sagt att det var en ny utmaning.

Sommaren 2018 lämnade Cristiano Ronaldo Real Madrid efter nio säsonger. Portugisen hade där vunnit alla titlar som går att vinna med bland annat tre Champions League-pokaler under fyra år. Nästa destination blev Juventus som betalade drygt 100 miljoner euro för spelarens tjänster.

Cristiano Ronaldo sa vid övergångstillfället att det han gärna bjöd in Leo Messi för utmaningen att flytta till Serie A.

– Jag har spelat i England, Spanien, Italien, Portugal och i landslaget och han spelar fortfarande i Spanien, sa Cristiano Ronaldo.

Nu har Zlatan Ibrahimovic blivit tillfrågad av VoetbalNieuws angående uttalandena och svensken skickar en passning till ’CR7’.

– Cristiano pratar om nya utmaningar och han kallar det en utmaning att flytta till en klubb där man alltid vinner Serie A. Varför valde han inte att flytta till ett lag i andradivisionen för några år sen? För att försöka vinna ligan och ta laget till de högsta nivåerna? Det är dumheter, att gå till Juventus är absolut ingen utmaning, säger Zlatan enligt tidningen.

SE ÄVEN: LISTA: 8 spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply