Bekräftar: Icardi kan lämna Inter för spel i La Liga

Bekräftar: Icardi kan lämna Inter för spel i La Liga

Icardi till La Liga?

Spelarens agent säger i en intervju att man inte är nära att komma överens om ett nytt kontrakt. Detta samtidigt som entouraget har bra relation med de spanska toppklubbarna.

Den kommande veckan kommer Inter och Icardis agent, tillika fru, Wanda Nara att ha ett möte angående Mauro Icardis framtid. Det har pratats om en förlängning under ett längre tag för argentinaren men de båda parterna har inte kommit överens om ett nytt avtal. Vid flera tillfällen har det sags vara nära att de båda parterna kommit överens men ännu har Icardi inte kritat på något nytt kontrakt.

– Förlängningen är långt ifrån just nu. De siffrorna som det pratas om i Italien stämmer inte. Vi har väldigt bra relation med två storklubbar i Spanien, säger Nara i en intervju med spansk press.

Nara intervjuades av tidningen Diario AS under torsdagsförmiddagen och det kommer allt fler tecken på att en flytt till LaLiga kan bli av. Icardi ska bland annat inte ha brytt sig om att komma försent till träningarna efter juluppehållet. Något som gjort att han fick en böter på 100.000 euro.

Nara nämner inte vilka klubbar som hon har bra kontakt med men det mesta tyder på att det är FC Barcelona och framför allt Real Madrid som är två realistiska klubbar att lämna för. Detta antingen i januari eller nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply