Uppgifter: Arsenal kan missa Carrasco-värvning i vinter

Uppgifter: Arsenal kan missa Carrasco-värvning i vinter

Ingen Carrasco till Arsenal i vinter?

Spelaren som ser ut att lämna Kina i vinter har sagts vara på väg till Arsenal. Nu sägs en flytt till Emirates dock blivit försvårad då spelarens lön inte passar in i Arsenals budget.

Arsenal har under de senaste dagarna kopplats ihop med en värvning av Yannick Carrasco. Den före detta Atlético-stjärnan har under det senaste året spelat sin fotboll i Kina men vill nu återvända till Europa. Gunners sägs vara genuint intresserade av att hämta in belgaren men det är inte så lätt som det låter. Enligt brittisk press ska spelarens lönekrav inte vara riktigt i plan med vad Arsenal tänkt sig.

Det är Daily Star som under lördagsförmiddagen skriver att 25-åringen som stått för sju mål på 25 matcher i den kinesiska superligan kan nobba Arsenal för spel på annat håll. Även Unai Emery har påpekat att man inte kan göra några större utsvävningar under januarifönstret.

– Vi kan inte göra några permanenta övergångar, vi kan bara låna in spelare. Jag kan säga att klubben jobbar hårt och de uppdaterar mig om allt som händer. För tillfället har vi inga nyheter om inlåningar i januari, sa Emery under en presskonferens tidigare i veckan.

För närvarande har Carrasco en veckolön på 200,000 pund. Det är oklart hur mycket Arsenal kan erbjuda belgaren för en övergång under de kommande två veckorna.

SE ÄVEN: LISTA: Arsenals tio sämsta värvningar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply