Uppgifter: Bonucci kan återvända till Juventus i sommar

Uppgifter: Bonucci kan återvända till Juventus i sommar
bet365

Juventus vill hämta in Bonucci

Försvararen som lämnade den gamla damen för drygt ett år sen kan nu vara på väg att flytta tillbaka till Juventus Stadium

Sommaren 2017 började AC Milan storsatsa. Man skulle ta klubben till Champions League och hämtade därför in flera storspelare från alla håll i Europa. Ett av de största köpen man gjorde var Leonardo Bonucci som då lämnade Juventus för spel på San Siro. Den gångna säsongen blev dock inte som Milan tänkt sig och missade nämligen att ta sig till Champions League. Detta har gjort att flera spelare kan vara på väg att lämna Milano och nu pratas det om att Bonucci kan ha gjort sitt i den rödsvarta tröjan.

SE ÄVEN: Leonardo Bonucci ryktas vara på väg till Real Madrid

Under tisdagsmorgonen skriver nämligen italiensk press om att Bonucci kan vara på väg bort och att det finns flera alternativ för försvararen. Det är först och främst Juventus som sägs vara intresserade av att hämta tillbaka Bonucci men det finns även andra destinationer när det kommer till en potentiell flytt. Även Paris Saint-Germain sägs vara intresserade av att värva Bonucci, ett intresse som varit på tapeten under en längre tid. Det är Gazzetta dello Sport som kommer med uppgifter om att Bonucci kan flytta under sommaren men det återstår att se vilken destinationen blir.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply