Leonardo Bonucci ryktas vara på väg till Real Madrid

Leonardo Bonucci ryktas vara på väg till Real Madrid

Real Madrid vill värva Bonucci

Den spanska huvudstadsklubben sägs vara på jakt efter att värva Leonardo Bonucci. Det hela kan komma att äga rum under sommarens transferfönster.

AC Milans planer inför säsonger ser inte helt lätta ut att genomföra. Den italienska storklubben storsatsade sommaren 2017 för att t a sig tillbaka till Champions League och det går inte precis som man tänkt sig. Totalt har man tagit 38 poäng på 24 matcher och ligger nio poäng bakom en CL-plats. Tidigare under säsongen har det inte gått något vidare men sen Gattuso tog över tränarrollen har det dock blivit bättre. Man har inte förlorat på sina sju senaste matcher och drömmen om Europa finns fortfarande kvar.

Leonardo Bonucci ryktas vara på väg till Real Madrid

Att ta sig till CL är A och O för att det inte ska bli fiasko för AC Milans storsatsning. Ett misslyckande kan även göra att flera spelare lämnar klubben. Ett namn som det pratats mycket om är försvararen Leonardo Bonucci. Försvararen har inte hållit samma höga nivå som i Juventus och nu kan han lämna till sommaren.

Det är framför att Real Madrid som visat intresse för Bonucci. 30-åringen ska enligt Don Balón finnas på radarn hus den spanska huvudstadsklubben som sägs komma att erbjuda 40 miljoner euro för en övergång.

Bonucci sitter på ett kontrakt me Milan som sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Raiola vill riva Donnarummas kontrakt med AC Milan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply