Uppgifter: Christian Pulisic jagas av Real Madrid

Uppgifter: Christian Pulisic jagas av Real Madrid

Real Madrid vill värva in Christian Pulisic

Den spanska huvudstadsklubben har under de senaste åren siktat in sig på att värva några av världens största talanger. Nu siktar man in sig på Christian Pulisic.

Real Madrid har under de senaste åren ändrat värvningsstrategi. Man har gått från att värva några av de största stjärnorna till att hämta in yngre talanger som man vill satsa på. Utgifterna har blivit mindre men det är även en risk som marängerna tar. Under det senaste året har man hämtat in namn som Theo HernándezDani CeballosÁlvaro Odriozola och nu kommer nästa namn som kan komma att ansluta till den spanska huvudstadsklubben. Real Madrid har tidigare kopplats ihop med spelaren men nu vill man göra ett nytt försök att få till en övergång.

Enligt de senaste uppgifterna från spansk press vill nämligen Real Madrid hämta in Christian Pulisic. Borussia Dortmund-spelaren fyller 20 år i mitten av september månad och kan komma att kosta drygt 60 miljoner euro. Dortmund har tidigare krävt 100 miljoner euro för spelaren men nu kan man alltså tänka sig att sänka prislappen.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply