Uppgifter: Inter vill värva Messi för att kontra mot Juventus

Uppgifter: Inter vill värva Messi för att kontra mot Juventus

Leo Messi på Inters radar

Efter Juventus storköp av Cristiano Ronaldo vill Inter sikta in sig på att köpa loss Lionel Messi från Barcelona. Det skriver italiensk press under tisdagsmorgonen.

Det blev en enorm uppståndelse när Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid för spel i Juventus. Den gamla damen betalade 100 miljoner euro för spelarens tjänster och nu vill konkurrenterna inte vara sämre. Italiensk press skriver nämligen att Leo Messi finns på intresselistan hos italienska klubbar och att man vill värva argentinaren för att på nytt ställa de båda superstjärnorna mot varandra. Tidigare har det pratats om att Napoli ska vara intresserade av att försöka värva Messi men nu har ett nytt lag lagt sig in i jakten på superstjärnan.

Enligt uppgifter till tidningen Tuttosport ska nämligen Inter vara intresserade av att köpa loss Messi för att ta upp jakten i toppen av Serie A med Juventus. Enligt tidningen kommer Inter höra sig för angående en potentiell värvning av Messi men det kommer inte bli någon billig affär. Superstjärnans klausul ligger på 700 miljoner euro och det återstår att se om Inter kan få till en ’PSG’ för att betala vad som krävs för en affär.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Messi i FC Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply