Uppgifter: FC Barcelona snor Malcom framför ögonen på Roma

Uppgifter: FC Barcelona snor Malcom framför ögonen på Roma

Malcom till Barcelona

Spelaren som såg ut att vara så gott som klar för AS Roma ska nu istället vara på väg till FC Barcelona. Detta efter att den spanska storklubben hört av sig i sista sekunden.

Allt tydde på att Malcom skulle lämna Bordeaux för spel i AS Roma. Den italienska storklubben hade bekräftat en överenskommelse via sina officiella kanaler men då Malcom var på väg till flygplatsen fick det hela en tvärvändning. FC Barcelona ringde nämligen till Bordeaux och erbjöd ett bättre bud än vad som kommit in från Serie A-klubben. Planet som skulle ta spelaren till den italienska huvudstaden ställdes därmed in och nu sägs spelarens representanter vara i Barcelona för att komma överens om ett kontrakt.

Enligt flera spanska medier, bland annat tidningen Mundo Deportivo och radiokanalen RAC1, finns agenterna nu på plats i nordöstra Spanien för att istället få till en övergång till FC Barcelona.

Det är oklart hur mycket Barcelona kommer att betala för spelarens tjänster. Det ser dock inte ut att bli någon billig affär där flera av Europas största klubbar varit på jakt efter brassen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar FC Barcelonas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365